Σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας

Ασύρματη παραγγελιοληψία, Παραγγελιοληψία Εστιατόριο, Προτεραιότητα πελατών, Online παραγγελιοληψία, Πρόγραμμα Παραγγελιοληψία


Η Νο1 εταιρεία που ξεκίνησε πρώτη την ασύρματη παραγγελιοληψία στην Ελλάδα

Είμαστε πρωτοπόροι στα Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας από το 1993.

Είμαστε εξειδικευμένοι στον χώρο μαζικής εστίασης.

Είμαστε η εταιρεία με τη μεγαλύτερη εμπειρία.

Είμαστε κάθε μέρα και όλο το 24 ωρο κοντά σας.

Είμαστε σύμβουλός σας και όχι μόνο προμηθευτής.

Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά απο τους ανταγωνιστές μας.

Η Witec ιδρύθηκε το 1993 και είναι η πρωτοπόρος εταιρεία που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο ”Da Gilberto”

Η Witec εξειδικεύεται στα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, στα ταμειακά συστήματα και στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά της μαζικής εστίασης.

Η Witec παράγει το λογισμικό ‘Estiasis’ σε περιβάλλον Windows και διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους εστίασης, καθώς και προγράμματα εντατικής λιανικής ‘Estiasis Retail’ και εμπορικές εφαρμογές για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Η Witec εξειδικεύεται επίσης και στα συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής με κάμερες και στα συστήματα ασύρματης ειδοποίησης προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο εστίασης.

Τα ταμειακά συστήματα της Witec έχουν τη δυνατότητα να είναι συνδεδεμένα με online συστήματα καταγραφής αποδείξεων σε κάμερα, εξασφαλίζοντας τον πλήρη έλεγχο του καταστήματος, με ελάχιστο χρόνο απασχόλησης.

Το πρόγραμμα ‘ Estiasis’ καλύπτει όλες τις ανάγκες για τη διαχείριση των εστιατορίων καφέ μπαρ και των καταστημάτων με διανομή φαγητού (Delivery,Take Away, Fast Food), με τη δυνατότητα διαχείρισης παραγγελιών μέσω internet και smart phone.

Τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας της Witec λειτουργούν με επαγγελματικά ασύρματα τερματικά σε Windows και σε Android.

Η Witec με το σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας Android χωρίς υπολογιστή ‘Estiasis D2O’, διαθέτει οικονομικές λύσεις προσφέροντας το μέγιστο έλεγχο του καταστήματος με τη μικρότερη επένδυση.

Η Witec μπορεί να σας προσφέρει το πρόγραμμα εστιατορίου και delivery ‘Estiasis’ εντελώς δωρεάν με μηδενική επένδυση με τη μορφή συνδρομής.

Η Witec διαθέτει σύγχρονα Point of Sales συστήματα και επαγγελματικά PDA, όπως και σύγχρονες ταμειακές μηχανές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στον χώρο εστίασης και στον τομέα της εντατικής λιανικής.

Η Witec διαθέτει επίσης ολοκληρωμένα συστήματα μηχανογράφησης για μια σύγχρονη και αποτελεσματική οργάνωση επιχειρήσεων.

Οι λύσεις της Witec αποτελούν σημείο αναφοράς των εξελίξεων τόσο από πλευράς λειτουργικότητας, από πλευράς χρηστικότητας και σε επίπεδο τεχνολογίας που αποδεικνύεται από το πρωτοποριακό ψηφιακό τιμοκατάλογο ‘Estiasis Smart Menu’ που είναι η ιδανική λύση για να αντικαταστήσετε τους παραδοσιακούς τιμοκαταλόγους με μια έξυπνη, εντυπωσιακή, εύκολη και πρακτική εφαρμογή επάνω σε tablet pc.

No comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.