ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Μέσω του συστήματος , σας δίδονται επιλογές για πιο συγκεκριμένες αναζητήσεις, όπως αναζήτηση δεδομένων για συγκεκριμένο κατάστημα, για συγκεκριμένο ταμείο, καθώς και δεδομένων σε παρελθόντα χρόνο.

Κατόπιν επιλογής των κριτηρίων σας, θα πρέπει να επιλέξετε το πλήκτρο Εμφάνιση για να δείτε τα ζητούμενα δεδομένα.

Στο δεξί μέρος της οθόνης εμφανίζονται το πλήθος των παραστατικών που έχουν εκδοθεί, το σύνολο των εισπράξεων, το σύνολο των πελατών που έχουν εισέλθει στο χώρο, καθώς και στατιστικά βάσει των άνω δεδομένων για τον μέσο όρο αγορών ανά πελάτη και ανά παραστατικό και ποσοστιαία αναλογία παραστατικών – πελατών.

Επίσης, όπως φαίνεται και στην εικόνα, υπάρχουν εργαλεία για επιλογή υποκαταστήματος, Live εικόνα κάμερας (στο πάνω μέρος της οθόνης), δεδομένα People Counting, Συγκεντρωτικά δεδομένα ταμείων υποκαταστημάτων και Ανάλυσης Πωλήσεων (στο κάτω μέρος της οθόνης).

Πατώντας το πλήκτρο Live Camera, έχοντας επιλέξει το υποκατάστημα που θέλουμε, εμφανίζει live την εικόνα της κάμερας στο χώρο. Για αυτή τη λειτουργία είναι απαραίτητη η χρήση του Internet Explorer ως browser.

Πατώντας το πλήκτρο People Counting, και ρυθμίζοντας τις παραμέτρους που επιθυμείτε (υποκαταστήματα και εύρος χρόνου), σας εμφανίζει τις εισόδους πελατών. Εάν επιλέξετε να δείτε αποτελέσματα 1 ημέρας τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν ανά ώρα.

Εάν επιλέξετε να δείτε τα αποτελέσματα περισσότερων ημερών σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα τότε τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν ανά ημέρα. Αντιστοίχως θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα ανά μήνα ή ανά χρόνο.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ

Πατώντας το πλήκτρο Συγκεντρωτικά, σας εμφανίζει σε νέο παράθυρο όλα τα δεδομένα των ταμείων, βάσει των επιλογών που κάνετε από το πάνω μέρος της οθόνης (υποκαταστήματα και εύρος χρόνου), καθώς και σας δίνει επιλογές για την ταξινόμησή τους (ανά Σύνολο Ταμείου, Πλήθος Παραστατικών κα).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Πατώντας το πλήκτρο Ανάλυση Πωλήσεων, σας εμφανίζει την ανάλυση των πωλήσεων των υποκαταστημάτων, καθώς και σας δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης πωλήσεων και ανά ταμείο υποκαταστήματος.

Επαναστατική κάλυψη του χώρου σας με ευρυγώνιες κάμερες 180°

Επαναστατική κάλυψη του χώρου σας με ευρυγώνιες κάμερες υψηλής ανάλυσης (HD 1080P) 180°, που σε συνδυασμό με τη δυνατότητα zoom του software σε (live και καταγεγραμμένο video) παρέχουν πλήρη κάλυψη, χωρίς “νεκρά σημεία”. Σημαντική καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι το software συνεχίζει και καταγράφει σε όλο το εύρος της κάμερας ενώ χρησιμοποιούμε το zoom !

ΕΝΙΑΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Το λογισμικό μας είναι στα Ελληνικά, έχει όμορφα γραφικά με προηγμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες.

Η Αρχιτεκτονική του παρέχει στον τελικό χρήστη, απαράμιλλη απόδοση, ευελιξία, επεκτασιμότητα και πάνω απ’ όλα ευκολία χρήσης ακόμα και στον πιο αρχάριο χρήστη.

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Witec Ασύρματη παραγγελιοληψία Μετά την πολυετή ενασχόλησή της με την αγορά της μαζικής εστίασης, η πρωτοπόρα εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας έχει προχωρήσει στον εμπλουτισμό του portfolio της με ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείου.

WitecΕδώ και 26 χρόνια, η Witec έχει συνδέσει το όνομά της με την εισαγωγή της ασύρματης παραγγελιοληψίας στην ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1993 κι είναι η εταιρεία που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο «Da Gilberto». Ειδικότητά της είναι τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, τα ταμειακά συστήματα κι η μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά του τουριστικού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Η εφαρμογή διαχείρισης εστιατορίου «Estiasis» σχεδιάστηκε από τη Witec κι αναπτύσσεται συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Σε συνεργασία με την EricSoft, μια εταιρεία του Ομίλου Zucchetti, που είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος εταιρειών στον τομέα, με παρουσία σε όλο τον κόσμο, η Witec προσφέρει το λογισμικό «Suite Hotel», ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Έτσι, με την προσθήκη αυτή, η Witec προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον τομέα του Food Service, όσο και του Hospitality. Συγκεκριμένα:

  • Το λογισμικό «Estiasis»: Ένα πλήρες πρόγραμμα παραγγελιοληψίας και διαχείρισης εστιατορίου, που καλύπτει λύσεις dine-in, take-out και delivery, σε μία αξιόπιστη πλατφόρμα, αποτελώντας ιδανική λύση για τους χώρους μαζικής εστίασης.
  • Την Πλατφόρμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου «Suite 4»: Σε συνεργασία με την Ericsoft του ομίλου Zucchetti, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ξενοδοχείου, με ενσωματωμένο PMS, CMS, DMS, Booking Engine, Channel Manager, CRM και πολλά extra modules.
  • Το λογισμικό «Smart Estiasis»: Μία ολοκληρωμένη πρόταση λήψης παραγγελιών μέσω Internet, με φιλικά γραφικά, στατιστικά κι εργαλεία marketing. Οι πελάτες παραγγέλνουν από τη smart συσκευή τους, λαμβάνουν ενημερώσεις Push κι η παραγγελία καταχωρίζεται αυτόματα στο σύστημα. Ταυτόχρονα, προσφέρει και σύστημα ειδοποίησης σερβιτόρων.
  • Το λογισμικό «Smart Kiosk Estiasis»: Μία σύγχρονη λύση με εξοπλισμό για παραγγελιοληψία, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από τα ταμεία και να υπάρχει αναμονή. Ήδη εφαρμόζεται από μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού.
  • Το λογισμικό «Fidelity Net Estiasis»: Το πλέον σύγχρονο όπλο στο marketing, επιτρέπει στην επιχείρηση να προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση κι επιβράβευση στους πελάτες της.
  • WiFi HotSpot «Estiasis»: Με το σύστημα εκμεταλλεύεστε το WiFi της επιχείρησής σας ως ένα σύγχρονο εργαλείο marketing.
  • Το λογισμικό «Estiasis Retail»: Το Πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής «Estiasis Retail» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής διαχείρισης σημείου πώλησης για καταστήματα εντατικής λιανικής.
  • Αερολήψεις και Βίντεο παραγωγές: Η Witec διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει τη δημιουργία υλικού προβολής της επιχείρησης.