ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΑΜΕΙΟ?

Ποια είναι η χρηστικότητα μια τέτοιας κάμερας?

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΡΟ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ TO ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ  ΕΊΝΑΙ??? ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !! Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ στο κατάστημα  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ πάνω από το κεφάλι της υπάρχει κάμερα, δεν γνωρίζει όμως ότι υπάρχει το Σύστημα Παρακολούθησης.. Σε πόσους πελάτες σας μπορεί να συμβαίνει το ίδιο !! Τι ευκαιρίες πώλησης έχετε προσφέροντας τους  κάτι μοναδικό!!! Πολλοί πελάτες μας έχουν πει ότι πάντα «ονειρευόταν να έχουν κάτι τέτοιο « θα γλύτωναν πάρα πολλά χρήματα!!!!

Το σύστημα επιτρέπει την αναζήτηση καταγεγραμμένου βίντεο με βάση λέξεις-κλειδιά. Όλα τα δεδομένα της απόδειξης μπορούν να γίνουν εν δυνάμει κλειδιά αναζητήσεως.

Συνολικά με το σύστημα μπορείτε να αναζητήσετε και να δείτε βίντεο πώλησης στο χρονικό ορίζοντα που θέλετε να ελέγξετε με τα παρακάτω κριτήρια:

√  Ανά ώρα (ποσότητα αποδείξεων που εκδόθηκαν σε συγκεκριμένο χρόνο)

√  Ανά αριθμό ταμείου (ταμείο 1, ταμείο 2 κτλ)

√ Δυνατότητα ανίχνευσης ανοιγμάτων του συρταριού του ταμείου χωρίς να έχει εκδοθεί απόδειξη

√  Ανά κωδικό προϊόντος (πόσα προϊόντα πουλήθηκαν)

√  Ανά πωλητή (συναλλαγές που έγιναν από συγκεκριμένο πωλητή)

√  Αποδείξεις που περιλαμβάνουν έκπτωση

√ Αποδείξεις που περιλαμβάνουν ακύρωση συναλλαγής ή προϊόντος

√  Αποδείξεις που περιλαμβάνουν επιστροφή συναλλαγής ή προϊόντος

√ Αποδείξεις που πληρώνονται με πιστωτική κάρτα

√  Αναζήτηση συναλλαγών με βάση του ποσού της απόδειξης

Μοναδικό Λογισμικό Εύρεσης Συναλλαγών Χωρίς Έκδοση Παραστατικού

 • Έχετε “Μαύρη τρύπα” στην επιχείρησή σας;
  To Stop Loss Prevention Software είναι η λύση.
 • Το μεγαλύτερο πρόβλημα του λιανεμπορίου και των καταστημάτων εστίασης γενικότερα , ήταν πάντοτε ο έλεγχος και η αποτροπή της δυνατότητας που έχουν οι χειριστές των ταμειακών συστημάτων για ανεξέλεγκτες δραστηριότητες προς ίδιον όφελος αποσπώντας με διάφορους τρόπους χρήματα ή προϊόντα.
 • Αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να καταστρέψουν μία επιχείρηση

ΌΧΙ ΠΙΑ!

 • Η εταιρία μας έδωσε λύση στη διαχείριση και τον έλεγχο των ταμειακών συναλλαγών με την ανάπτυξη την μοναδικής πλατφόρμας, η οποία ολοκληρώνεται με τον νέο και μοναδικό software Stop Loss Prevention
 • To SLP συνδυάζει αυτόματα διαφορετικές πηγές πληροφοριών , όπως δεδομένα και βίντεο. Στην συνέχεια αναλύει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ορίζει κανόνες και παράγει τεκμηριωμένες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης, εκούσιες ή ακούσιες.
 • Με την υπηρεσία SPL που προσφέρει η εταιρία μας, μπορεί να εντοπίσει πότε γίνονται συναλλαγές χωρίς να εκδοθεί παραστατικό και χωρίς αυτές οι συναλλαγές να εμφανίζονται στο ημερήσιο ταμείο.
 • Με το SLP η εταιρεία μας, σας παρέχει νέες , μοναδικές και απόλυτα επαληθεύσιμες γνώσεις όσον αφορά τη λειτουργία του πιο νευραλγικού σημείου ενός καταστήματος, του ΤΑΜΕΙΟΥ.
Ασύρματη παραγγελιοληψία

Witec Ασύρματη παραγγελιοληψία Μετά την πολυετή ενασχόλησή της με την αγορά της μαζικής εστίασης, η πρωτοπόρα εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας έχει προχωρήσει στον εμπλουτισμό του portfolio της με ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείου.

WitecΕδώ και 26 χρόνια, η Witec έχει συνδέσει το όνομά της με την εισαγωγή της ασύρματης παραγγελιοληψίας στην ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1993 κι είναι η εταιρεία που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο «Da Gilberto». Ειδικότητά της είναι τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, τα ταμειακά συστήματα κι η μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά του τουριστικού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Η εφαρμογή διαχείρισης εστιατορίου «Estiasis» σχεδιάστηκε από τη Witec κι αναπτύσσεται συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Σε συνεργασία με την EricSoft, μια εταιρεία του Ομίλου Zucchetti, που είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος εταιρειών στον τομέα, με παρουσία σε όλο τον κόσμο, η Witec προσφέρει το λογισμικό «Suite Hotel», ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Έτσι, με την προσθήκη αυτή, η Witec προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον τομέα του Food Service, όσο και του Hospitality. Συγκεκριμένα:

 • Το λογισμικό «Estiasis»: Ένα πλήρες πρόγραμμα παραγγελιοληψίας και διαχείρισης εστιατορίου, που καλύπτει λύσεις dine-in, take-out και delivery, σε μία αξιόπιστη πλατφόρμα, αποτελώντας ιδανική λύση για τους χώρους μαζικής εστίασης.
 • Την Πλατφόρμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου «Suite 4»: Σε συνεργασία με την Ericsoft του ομίλου Zucchetti, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ξενοδοχείου, με ενσωματωμένο PMS, CMS, DMS, Booking Engine, Channel Manager, CRM και πολλά extra modules.
 • Το λογισμικό «Smart Estiasis»: Μία ολοκληρωμένη πρόταση λήψης παραγγελιών μέσω Internet, με φιλικά γραφικά, στατιστικά κι εργαλεία marketing. Οι πελάτες παραγγέλνουν από τη smart συσκευή τους, λαμβάνουν ενημερώσεις Push κι η παραγγελία καταχωρίζεται αυτόματα στο σύστημα. Ταυτόχρονα, προσφέρει και σύστημα ειδοποίησης σερβιτόρων.
 • Το λογισμικό «Smart Kiosk Estiasis»: Μία σύγχρονη λύση με εξοπλισμό για παραγγελιοληψία, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από τα ταμεία και να υπάρχει αναμονή. Ήδη εφαρμόζεται από μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού.
 • Το λογισμικό «Fidelity Net Estiasis»: Το πλέον σύγχρονο όπλο στο marketing, επιτρέπει στην επιχείρηση να προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση κι επιβράβευση στους πελάτες της.
 • WiFi HotSpot «Estiasis»: Με το σύστημα εκμεταλλεύεστε το WiFi της επιχείρησής σας ως ένα σύγχρονο εργαλείο marketing.
 • Το λογισμικό «Estiasis Retail»: Το Πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής «Estiasis Retail» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής διαχείρισης σημείου πώλησης για καταστήματα εντατικής λιανικής.
 • Αερολήψεις και Βίντεο παραγωγές: Η Witec διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει τη δημιουργία υλικού προβολής της επιχείρησης.