Ασύρματη παραγγελιοληψία Witec

1ο σκέλος

Σκοπός του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ψηφιακά εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) και να ενισχυθείτε προκειμένου να:

εκσυγχρονίσετε την παραγωγική, εμπορική και διοικητική σας λειτουργία αναβαθμίσετε τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας και να εισάγετε νέες μορφές υβριδικής εργασίας (hybrid workplace) ψηφιοποιήσετε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με πελάτες και συνεργάτες, περιλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού εμπορίου αυξήσετε το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές

2o σκέλος

1) Aίτηση για το voucher
Μπες στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/ με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σου και κάνε αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση του δικαιούχου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 14/09.

2) Επικοινώνησε μαζί μας
Επικοινώνησε μαζί μας για να βρεις τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου.

3) Επίλεξε τις λύσεις της Witec που σε ενδιαφέρουν
Παραγγελία προϊόντων/υπηρεσιών – Δέσμευση vouchers

4) Ολοκλήρωση διαδικασίας
Εξόφληση προϊόντων/υπηρεσιών (ποσού της συμμετοχής σου 10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%) – Εξαργύρωση vouchers

Ασύρματη παραγγελιοληψία
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Φόρμα Ενδιαφέροντος