3D Απεικόνιση Κτιρίων – 3D Εικονική περιήγηση 360°

Τι είναι η εικονική περιήγηση 360 και Απεικόνιση Κτιρίων

Με ειδική κάμερα για τρισδιάστατη καταγραφή, σας προσφέρουμε υψηλής πιστότητας και ακρίβειας, τρισδιάστατη απεικόνιση ενός χώρου. Είτε δωμάτιο, είτε ενα ολόκληρο κτίριο. Δημιουργούμε ένα διαδραστικό μοντέλο του χώρου, το οποίο μπορεί κανείς να περιηγηθεί μέσα σε αυτό από έναν υπολογιστή ή κινητό. Επίσης μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες για τον χώρο ή ακόμα και μετρήσεις.

Πώς λειτουργεί

Μία εξειδικευμένη 3D φωτογραφική μηχανή με υπέρυθρες ακτίνες (laser) και υψηλή ανάλυση φωτογραφίας 4k, πραγματοποιεί σάρωση του χώρου. Το προϊόν της σάρωσης
μεταφορτώνεται σε διαδικτυακή πλατφόρμα  στην οποία γίνεται η ανασύνθεση του χώρου με την βοήθεια, της λεγόμενης, τρισδιάστατης τεχνολογίας ψηφιακού δίδυμου (3D digital twin technology). Το ψηφιακό δίδυμο που προκύπτει, είναι ένα ακριβές αντίγραφο του χώρου σε μία δεδομένη στιγμή στον χρόνο.

Εφαρμογή 

 • Ξενοδοχεία-Τουρισμός-Τουριστική Ναυτιλία: Η ρεαλιστική απεικόνιση των χώρων που προσφέρει ένα τουριστικό κατάλυμα ή yacht αυξάνει τα
  «ποιοτικά» αιτήματα, καθώς παρέχεται όλη η πληροφορία που μπορεί να χρειαστεί ένας επισκέπτης και μειώνει τον χρόνο ενασχόλησης του προσωπικού με τα ερωτήματα των υποψήφιων πελατών. Επιπλέον είναι ένας ελκυστικός τρόπος προώθησης της επιχείρησης.
 • Μουσεία-Εκθέσεις: Η δημιουργία τρισδιάστατων περιηγήσεων έχει κερδίσει έδαφος πλέον στους πολιτιστικούς χώρους όχι μόνο για λόγους προώθησης
  αλλά και ως εκπαιδευτικό εργαλείο στο πλαίσιο των δράσεών τους.
 • Δημόσια κτήρια – χώροι: Η εικονική περιήγηση βοήθα στην ανάδειξη τοπόσημων
  κτηριακών εγκαταστάσεων, πάρκων,…, με ένα σκανάρισμα – φωτογράφηση
  δίνοντας την δυνατότητα στον περιηγητή να καταλάβει και να αφουγκραστεί το
  χώρο.
 • Real Estate: Δημιουργείτε ένα ρεαλιστικό ψηφιακό δίδυμο για όλους
  τους τύπους ακινήτων που επιτρέπει στους πελάτες να εξερευνήσουν και να
  αξιολογήσουν εύκολα και με ακρίβεια ποιο είναι αυτό που τους ενδιαφέρει. Η
  εικονική εμπειρία διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για μελλοντικούς ενοικιαστές, αγοραστές, επενδυτές και φέρνει νέα πνοή στην αγορά ακινήτων.
 • Ασφάλειες: Οι 3D περιηγήσεις παρέχουν ακριβή τεκμηρίωση κάθε χώρου και
  μπορούν να χρησιμεύσουν ως πηγή αλήθειας από την έναρξη της διαδικασίας της
  εκτίμησης ενός χώρου έως και στην αντιμετώπιση μετέπειτα ισχυρισμών.
 • Εμπόριο: Με τη βοήθεια εικονικών περιηγήσεων, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων
  μπορούν να δώσουν στους δυνητικούς πελάτες τους μια  πλήρη εικόνα των
  καταστημάτων τους, να πληροφορήσουν τους επισκέπτες για το εμπόρευμα τους, να προβάλλουν τις προσφορές τους κ.α. Η μοναδική διαδραστική εμπειρία που απολαμβάνουν οι εν δυνάμει πελάτες με την 3D περιήγηση αυξάνει τις πωλήσεις, μειώνει τον χρόνο απόφασης αγοράς και τα κόστη, δημιουργεί χαρούμενους πελάτες.
 • Κατασκευή: Μέσω του ρεαλιστικού μοντέλου ο κάθε
  επαγγελματίας του κλάδου μπορεί εύκολα να συλλέξει πληροφορίες και να
  πραγματοποιήσει μετρήσεις στην κατασκευή. Η 3D φωτογραφική τεκμηρίωση σε
  κάθε στάδιο της κατασκευής καθώς και η σύγκριση του πριν με το μετά έχει πολλά οφέλη για τον κατασκευαστή. Για παράδειγμα η σάρωση των ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και λοιπών Η/Μ οδεύσεων, που στην πορεία του έργου καλύπτονται, επιτρέπει την τυχόν μελλοντική τους επίσκεψη για επιδιόρθωση ή επέκταση με το μικρότερο δυνατό σφάλμα.
 Εικονικές περιηγήσεις (360’ Tours)
Ασύρματη παραγγελιοληψία

Witec Ασύρματη παραγγελιοληψία Μετά την πολυετή ενασχόλησή της με την αγορά της μαζικής εστίασης, η πρωτοπόρα εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας έχει προχωρήσει στον εμπλουτισμό του portfolio της με ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείου.

WitecΕδώ και 26 χρόνια, η Witec έχει συνδέσει το όνομά της με την εισαγωγή της ασύρματης παραγγελιοληψίας στην ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1993 κι είναι η εταιρεία που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο «Da Gilberto». Ειδικότητά της είναι τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, τα ταμειακά συστήματα κι η μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά του τουριστικού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Η εφαρμογή διαχείρισης εστιατορίου «Estiasis» σχεδιάστηκε από τη Witec κι αναπτύσσεται συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Σε συνεργασία με την EricSoft, μια εταιρεία του Ομίλου Zucchetti, που είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος εταιρειών στον τομέα, με παρουσία σε όλο τον κόσμο, η Witec προσφέρει το λογισμικό «Suite Hotel», ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Έτσι, με την προσθήκη αυτή, η Witec προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον τομέα του Food Service, όσο και του Hospitality. Συγκεκριμένα:

 • Το λογισμικό «Estiasis»: Ένα πλήρες πρόγραμμα παραγγελιοληψίας και διαχείρισης εστιατορίου, που καλύπτει λύσεις dine-in, take-out και delivery, σε μία αξιόπιστη πλατφόρμα, αποτελώντας ιδανική λύση για τους χώρους μαζικής εστίασης.
 • Την Πλατφόρμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου «Suite 4»: Σε συνεργασία με την Ericsoft του ομίλου Zucchetti, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ξενοδοχείου, με ενσωματωμένο PMS, CMS, DMS, Booking Engine, Channel Manager, CRM και πολλά extra modules.
 • Το λογισμικό «Smart Estiasis»: Μία ολοκληρωμένη πρόταση λήψης παραγγελιών μέσω Internet, με φιλικά γραφικά, στατιστικά κι εργαλεία marketing. Οι πελάτες παραγγέλνουν από τη smart συσκευή τους, λαμβάνουν ενημερώσεις Push κι η παραγγελία καταχωρίζεται αυτόματα στο σύστημα. Ταυτόχρονα, προσφέρει και σύστημα ειδοποίησης σερβιτόρων.
 • Το λογισμικό «Smart Kiosk Estiasis»: Μία σύγχρονη λύση με εξοπλισμό για παραγγελιοληψία, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από τα ταμεία και να υπάρχει αναμονή. Ήδη εφαρμόζεται από μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού.
 • Το λογισμικό «Fidelity Net Estiasis»: Το πλέον σύγχρονο όπλο στο marketing, επιτρέπει στην επιχείρηση να προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση κι επιβράβευση στους πελάτες της.
 • WiFi HotSpot «Estiasis»: Με το σύστημα εκμεταλλεύεστε το WiFi της επιχείρησής σας ως ένα σύγχρονο εργαλείο marketing.
 • Το λογισμικό «Estiasis Retail»: Το Πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής «Estiasis Retail» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής διαχείρισης σημείου πώλησης για καταστήματα εντατικής λιανικής.
 • Αερολήψεις και Βίντεο παραγωγές: Η Witec διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει τη δημιουργία υλικού προβολής της επιχείρησης.