ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

H Witec μπορεί να σας προσφέρει Συστήματα Ειδοποίησης Σερβιτόρων, Συστήματα Ειδοποίησης Κουζίνας και Συστήματα Αναμονής Πελατών για να καλύψετε όλες τις ανάγκες ενδοεπικοινωνίας του καταστήματός σας .

Οι ολοκληρωμένες λύσεις Ασύρματης Ειδοποίησης Σερβιτόρων, Ασύρματης Κλήσης Προσωπικού και Ασύρματης Ειδοποίησης Πελατών της Witec, περιλαμβάνουν εξοπλισμό και λογισμικά βασισμένα στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Η Witec χρησιμοποιεί τα πιο γνωστά και αξιόπιστα Συστήματα Ειδοποίησης Σερβιτόρων της αγοράς και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του εξωτερικού για να σας προσφέρει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις που είναι κατάλληλες για το κατάστημα σας όσο αφορά το Call System που θα επιλέξετε.

Η Witec διαθέτει μια πλήρη γκάμα από Ασύρματα Buttons, Ασύρματα Ρολόγια Σερβιτόρων, Ασύρματες κεντρικές μονάδες, Ασύρματα Display Ειδοποίησης, για τις επιχειρήσεις ή αλυσίδες επιχειρήσεων, που έχουν αυξημένες απαιτήσεις και χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό.

Συστήματα Ειδοποίησης από ασύρματο Button σε ρολόι σερβιτόρου και σε Display–ReceptionΣυστήματα Ειδοποίησης από ασύρματη κεντρική μονάδα σε ρολόι σερβιτόρου.

Ασύρματη παραγγελιοληψία