Σύστημα Αναμονής Πελατών

H Witec μπορεί να σας προσφέρει Συστήματα Αναμονής Πελατών για να καλύψετε όλες τις ανάγκες ενδοεπικοινωνίας του καταστήματός σας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις Ασύρματης Ειδοποίησης Σερβιτόρων, Ασύρματης Κλήσης Προσωπικού και Ασύρματης Ειδοποίησης Πελατών της Witec, περιλαμβάνουν εξοπλισμό και λογισμικά βασισμένα στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Συστήματα Ειδοποίησης από ασύρματη κεντρική μονάδα σε Pagers Πελατών.

GuestPagingSystem: Το σύστημα αυτό είναι ένα υψηλής απόδοσης σύστημα τηλεειδοποίησης πελατών σχεδιασμένο για τις ανάγκες εστιατορίων και γενικά για τους χώρους εστίασης.

Δίνεται η παραγγελία στο σερβιτόρο και μετά δίνουμε στους πελάτες ένα μπίπερ με έναν αριθμό, έτσι ώστε οι πελάτες να ενημερώνονται για την παραλαβή του γεύματος όταν αυτό είναι έτοιμο από τις ασύρματες συσκευές τηλεειδοποίησης.
Οι πελάτες μπορούν να περιφέρονται τριγύρω χωρίς να ανησυχούν για τυχόν αναπάντητες κλήσεις όπως επίσης και με το συγκεκριμένο σύστημα αποφεύγεται το φαινόμενο οι σερβιτόροι να φωνάζουν για να πάρουν οι πελάτες την παραγγελία τους.
Ιδανικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Συστήματα Ειδοποίησης με χρήση Smart Phone σε Οθόνη.

Δίνεται η παραγγελία στο σερβιτόρο και εισάγεται στο σύστημα ο αριθμός της παραγγελίας.
Μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη, ο υπάλληλος επιλέγει τον ανάλογο αριθμό κι εμφανίζεται σε κάποια ή κάποιες smart οθόνες.
Ιδανικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.