Συστήματα Ασφαλείας

Τα Συστήματα Ασφαλείας και Συστήματα παρακολούθησης με κάμερες που σου προσφέρει  Witec είναι εγγύηση. Σε βοηθούν να καλύψεις αποτελεσματιά τις ανάγκες της επιχείρησής σου ενώ έχεις τον πλήρη έλεγχο τους καταστήματος σου εύκολα, γρήγορα και απλά.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Witec είναι ό,τι ζητά μία σύγχρονη επιχείρηση! Περιλαμβάνουν εξοπλισμό και λογισμικά που βασίζονται στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Με τα πιο γνωστά και αξιόπιστα συστήματα παρακολούθησης της αγοράς και με αποκλειστικές συνεργασίες με τις εταιρείες CUBITECH, PROVISION και CleverEye, με τα Συστήματα Aσφαλείας Witec έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Η Witec διαθέτει μια πλήρη γκάμα Καταγραφικών DVR, Καταγραφικών CCTV και Καμερών. Ανταποκρίνεται ακριβώς στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων ή των αλυσίδων επιχειρήσεων που χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό και ειδικά λογισμικά.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας στο 210 921 5861 και θα λύσουμε κάθε απορία σου!

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Εδώ και 26 χρόνια, η Witec έχει συνδέσει το όνομά της με την εισαγωγή της ασύρματης παραγγελιοληψίας στην ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1993 κι είναι η εταιρεία που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο «Da Gilberto». Ειδικότητά της είναι τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, τα ταμειακά συστήματα κι η μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά του τουριστικού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Η εφαρμογή διαχείρισης εστιατορίου «Estiasis» σχεδιάστηκε από τη Witec κι αναπτύσσεται συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Σε συνεργασία με την EricSoft, μια εταιρεία του Ομίλου Zucchetti, που είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος εταιρειών στον τομέα, με παρουσία σε όλο τον κόσμο, η Witec προσφέρει το λογισμικό «Suite Hotel», ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σε μια ενιαία πλατφόρμα.