Έχεις επιχείρηση εστίασης και έρχεσαι συνεχώς αντιμέτωπος με την Παραγγελιοληψία Εστιατόριο:

 • παραγγελίες που “χάνονται” ή καθυστερούν;
 • λάθος παραγγελίες;
 • πελάτες που παραπονιούνται για την εξυπηρέτηση;
 • delivery που καθυστερούν;
 • κακή οργάνωση του προγράμματος του προσωπικού σου;
 • λάθος υπολογισμό ημερήσιου ταμείου και αποθεμάτων;
 • έξοδα και “κρυφά” κόστη που εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά;

Με το σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας “Estiasis” της Witec όλα αυτά αποτελούν παρελθόν αφού με 1 και μόνο σύστημα μπορείς να βάλεις σε πραγματική τάξη όλη την επιχείρησή σου.

Με την ασύρματη παραγγελιοληψία “Estiasis“, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ακολουθώντας πολύ απλά και εύκολα βήματα, οι σερβιτόροι της επιχείρησής σου στέλνουν κάθε παραγγελία μέσω των PDA συσκευών απευθείας στην “παραγωγή”.

Ποιά είναι τα οφέλη για την επιχείρησή σου;

 • Μείωση χρόνου προετοιμασίας των παραγγελιών
 • Μείωση χρόνου σερβιρίσματος των πελατών
 • Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών
 • Περισσότερες παραγγελίες σε λιγότερο χρόνο

…και, αν επιλέξεις να συνδέσεις την ασύρματη παραγγελιοληψία “Estiasis” με την αποθήκη και το ταμείο σου τι άλλο κερδίζεις;

 • Real-time συντονισμό και οργάνωση των παραγγελιών, του προσωπικού και της αποθήκης σου και
 • αυτόματο υπολογισμό καθημερινού ταμείου.
Επίσης διατίθεται το λογισμικό “Estiasis myData” που επιτρέπει την διασύνδεση με 
την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myData για διαβίβαση παραστατικών.
 Έχει δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας ή διασύνδεσης του με το Estiasis για 
αυτόματη αποστολή παραστατικών.

Το συνολικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω;

Ο απόλυτος έλεγχος της επιχείρησής σου!
 

Βάλε την ασύρματη παραγγελιοληψία στη “ζωή” της επιχείρησής σου, μείωσε τους χρόνους και τα κόστη και αύξησε τα έσοδα και τα κέρδη σου! 

Ζήτα σήμερα το δικό σου ΔΩΡΕΑΝ demo ή επικοινώνησε μαζί μας στο 210 921 5861 για περισσότερα!

Σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας
ασύρματη παραγγελιοληψία 3
Διαχείριση Ταμείου

Ο απόλυτος έλεγχός του ταμείου της επιχείρησής σου

ασύρματη παραγγελιοληψία 2
Διαχείριση Τραπεζιών

Συνολικό κόστος παραγγελίας, χρόνος αποδέσμευσης κλπ.

ασύρματη παραγγελιοληψία 1
Delivery & Maps

Άμεση παράδοση προϊόντων στις σωστές συνθήκες

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Witec Ασύρματη παραγγελιοληψία Μετά την πολυετή ενασχόλησή της με την αγορά της μαζικής εστίασης, η πρωτοπόρα εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας έχει προχωρήσει στον εμπλουτισμό του portfolio της με ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείου.

WitecΕδώ και 26 χρόνια, η Witec έχει συνδέσει το όνομά της με την εισαγωγή της ασύρματης παραγγελιοληψίας στην ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1993 κι είναι η εταιρεία που υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου, στο ιταλικό εστιατόριο «Da Gilberto». Ειδικότητά της είναι τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, τα ταμειακά συστήματα κι η μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά του τουριστικού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Η εφαρμογή διαχείρισης εστιατορίου «Estiasis» σχεδιάστηκε από τη Witec κι αναπτύσσεται συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Σε συνεργασία με την EricSoft, μια εταιρεία του Ομίλου Zucchetti, που είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος εταιρειών στον τομέα, με παρουσία σε όλο τον κόσμο, η Witec προσφέρει το λογισμικό «Suite Hotel», ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Έτσι, με την προσθήκη αυτή, η Witec προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον τομέα του Food Service, όσο και του Hospitality. Συγκεκριμένα:

 • Το λογισμικό «Estiasis»: Ένα πλήρες πρόγραμμα παραγγελιοληψίας και διαχείρισης εστιατορίου, που καλύπτει λύσεις dine-in, take-out και delivery, σε μία αξιόπιστη πλατφόρμα, αποτελώντας ιδανική λύση για τους χώρους μαζικής εστίασης.
 • Την Πλατφόρμα Διαχείρισης Ξενοδοχείου «Suite 4»: Σε συνεργασία με την Ericsoft του ομίλου Zucchetti, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ξενοδοχείου, με ενσωματωμένο PMS, CMS, DMS, Booking Engine, Channel Manager, CRM και πολλά extra modules.
 • Το λογισμικό «Smart Estiasis»: Μία ολοκληρωμένη πρόταση λήψης παραγγελιών μέσω Internet, με φιλικά γραφικά, στατιστικά κι εργαλεία marketing. Οι πελάτες παραγγέλνουν από τη smart συσκευή τους, λαμβάνουν ενημερώσεις Push κι η παραγγελία καταχωρίζεται αυτόματα στο σύστημα. Ταυτόχρονα, προσφέρει και σύστημα ειδοποίησης σερβιτόρων.
 • Το λογισμικό «Smart Kiosk Estiasis»: Μία σύγχρονη λύση με εξοπλισμό για παραγγελιοληψία, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να περάσει από τα ταμεία και να υπάρχει αναμονή. Ήδη εφαρμόζεται από μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού.
 • Το λογισμικό «Fidelity Net Estiasis»: Το πλέον σύγχρονο όπλο στο marketing, επιτρέπει στην επιχείρηση να προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση κι επιβράβευση στους πελάτες της.
 • WiFi HotSpot «Estiasis»: Με το σύστημα εκμεταλλεύεστε το WiFi της επιχείρησής σας ως ένα σύγχρονο εργαλείο marketing.
 • Το λογισμικό «Estiasis Retail»: Το Πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής «Estiasis Retail» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Εντατικής Λιανικής διαχείρισης σημείου πώλησης για καταστήματα εντατικής λιανικής.
 • Αερολήψεις και Βίντεο παραγωγές: Η Witec διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει τη δημιουργία υλικού προβολής της επιχείρησης.